به گزارش سرویس اجتماعی خط فارس ؛حمیدرضا جلایر، نیروی انسانی را با ارزشترین سرمایه هر سازمان دانست و افزود: از آنجا که سیمبانان و کارگران صنعت برق مسئولیت خطیری دارند و به صورت مداوم در تماس با برق می باشند، الزامات و تجهیزات ایمنی حین کار، آگاه سازی آنان از خطرات برق گرفتگی و شناسایی و رفع کانونهای خطر در دستور کار این شرکت قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: ویژگی های تجهیزات و تاسیسات برق و تخصصی بودن عملیات آن به گونه ای است که عدم رعایت برخی اصول حتی ساده، قادر است مخاطراتی را برای شبکه های توزیع برق ایجاد نماید که در این راستا ارزیابی صلاحیت حرفه ای دانشی، فنی و مهارتی، روانشناختی، فیزیکی و سلامت کارگران و سیمبانان می تواند تا حد زیادی درکاهش خطاها و بروز اتفاقات ناگوار موثر باشد.
این مقام مسئول یادآورشد: خوشبختانه طی چند سال اخیر موفق شده ایم با افزایش آگاهی، آموزش و ارزیابی مستمر سیمبانان و کارگران صنعت برق احتمال بروز خطرات و حوادث حین کار را کاهش دهیم.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در تشریح روند نحوه ارزیابی صلاحیت حرفه ای پیمانکاران شهرستان های جنوبی استان گفت: صلاحیت حرفه ای ۲۰۵ نفر از سیمبانان و نیروهای پیمانکاری توزیع نیروی برق ۷شهرستان جنوبی استان فارس طی ۳ روز از تاریخ یکم تا سوم بهمن ماه با حضور۳۰ ارزیاب استانی و کشوری در شهر لار مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت. جلایر، تصریح کرد: به منظور اجرای ابلاغیه وزارت نیرو و موضوع اجرای نظامنامه ارزیابی صلاحیت حرفهای نیروهای پیمانکاری این پروژه در سطح شرکت توزیع نیروی برق استان در چهار منطقه برنامهریزی شده که در بخش اول جهت شهرستانهای جنوبی با محوریت شهرستان لار انجام شد. وی تاکید کرد: بی تردید برگزاری چنین رویدادهایی می تواند ضمن سنجش و ارزیابی حرفه ای کارگران صنعت برق در حوزههای دانشی، عملیاتی و روانشناختی به توانمندتر شدن آنان و در نهایت تربیت نیروهای ﻣﺘﺨﺼﺺ و ماهر کمک شایانی نماید.