ازدواج آسان یکی از آموزه های فرهنگ رضوی است که ترویج و توصیه می شود 
ازدواج آسان یکی از آموزه های فرهنگ رضوی است که ترویج و توصیه می شود 
ازدواج آسان یکی از آموزه های فرهنگ رضوی است که ترویج و توصیه می شود وجوانان نباید با موانع ازدواج از این سنت حسنه روی برگردانند.

 

به گزارش سرویس اجتماعی خط فارس:جابر مهدی یار مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس در سفر به شهرستان کوهچنار در جمع مسؤولان این شهرستان ازدواج آسان را یکی از آموزه های فرهنگ رضوی دانست که باید ترویج و توصیه شود و اظهار داشت : جوانان نباید با موانع ازدواج از این سنت حسنه روی برگردانند ، یکی از کارکردهای اصلی کانون های خدمت رضوی در استان ترویج ازدواج آسان و در اختیار گذاردن امکانات و تسهیلات ازدواج است.

 

به گزارش روابط عمومی کانون های خدمت رضوی استان فارس ، مهدی یار در نشستی با فرماندار کوهچنار ، شهردار این شهر ، معاونین و مسئولین ستادی دبیرخانه کانون های خدمت رضوی استان فارس ، اعضای شورای شهر، رؤسا و مسؤولان بهزیستی، هلال احمر، دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان و خیرین و جمعی از خادمیاران خواهر و برادر این شهرستان ، با ترسیم سیمای حمایت ها و خدمات کانون های خدمت رضوی در شهرستان ها اضافه کرد: در دین مبین اسلام و سنت پیامبر(ص) و ائمه هدی (ع) بسیار توصیه شده خانواده‌ها در ازدواج جوانان تسهیل کنند اما اکنون متأسفانه شاهد بروز مشکلات زیادی در پیش روی جوانان هستیم بطوریکه همین مشکلات جوانان را از ازدواج رویگردان کرده است ، برخی از جوانان با تقلید از رسوم کشورهای غربی، مشکلاتی زیادی پیش روی خود در امر ازدواج قرار می‌دهند، برگزاری ازدواج ساده و با کمترین تشریفات موجب ترویج این فرهنگ حسنه است و همه ما در ترویج این فرهنگ مسؤولیت داریم.

 

آموزش و فرهنگ سازی محور فعالیت‌های کانون های خدمت رضوی

مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس در بخش دیگری از سخنانش به برخی از خدمات کانون های خدمت در شهرستان ها هم اشاره کرد و گفت : روال ارائه خدمت دفتر آستان و نوع خدمت متفاوتی که ارائه می دهد به لحاظ معنوی بسیار موثر و با بسیاری از مراکز دیگر متفاوت است. از همین نظر ممکن است افرادی باشند که نیازمند کمک مالی نباشند ولی نیازمند موهبت های آقا امام رضا (ع) هستند و از این خدمات بهره مند می شوند.

مهدی یار همچنین با اشاره به بحث تعلیم و تربیت از طریق اساتید این کانون در عنوان های مختلف آموزشی و تربیتی ابراز داشت : آموزش های کانون خدمت برای سنین مختلف برنامه ریزی شده است ، آموزش های مهدالرضا برای سنین تا ۶سال و پیش دبستان در نطر گرفته شده ، آموزش های شباب الرضا مخاطبان سنین ۷تا ۱۲ سال را در نطر دارد و آموزش های ابناءالرضا سنین ۱۲ تا ۱۸ سال را شامل می شود ، همه این آموزش ها برای داشتن زندگی بهتر از دوران کودکی تا جوانان و حتی سنین بالاتر برنامه دارد.

 

آزادی زندانیان بدهکار با جرایم غیر عمد

مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس، یکی دیگر از کارکردهای کانون های خدمت را آزادی زندانیان بدهکار و با جرایم غیر عمد دانست و گفت : در مجموع بیش از ۶۰۱ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد در سطح استان از زندان آزاد شده اند و این یکی از کارهای خوب شما خادمیاران در سطح استان فارس است که موجب شد فارس مقام اول کشور را به خود اختصاص دهد.

مهدی یار با بیان جزیاتی از آزادی زندانیان با جرائم غیر عمد در سطح استان فارس گفت : ۴۸۲ نفر از این افراد مرد و ۱۱۹ نفر زن بوده اند ، جمع کل بدهی این افراد که تسویه شده بیش از ۷ هزار و ۳۴۱ میلیارد ریال برآورد شده است. و از این تعداد ۳۲۰ نفر تنها مربوط به سال ۱۴۰۲ می باشد

 

تقدیر از مسؤولان شهرستان و تأکید بر تداوم فعالیت های کانون در شهرستان‌ها

 

مهدی یار همچنین با تقدیر از مشارکت و همراهی فرماندار ، شهردار و مسؤولان شهرستان کوهچنار و شورای اسلامی شهرستان جهت در اختیار گذاشتن زمین احداث چایخانه حضرت رضا (ع) در مجاورت یکی از پارک های شهرستان کوه چنار گفت : یکی از تصمیمات جدید آستان قدس رضوی، ایجاد یک پایگاه فرهنگی در کلیه شهرستانها با ایجاد چایخانه حضرت رضا علیه السلام است که با توجه به تصمیم ساخت ۸۸۸ چایخانه در سطح کشور، سهم استان فارس به ۴۴ چایخانه رسیده و تاکنون نیز با توجه به تشکیل هیئت امنای استانی در استانداری فارس و ابلاغ نامه به فرمانداری ها و شورای اسلامی شهرها و شهرداری های استان جهت همکاری و مساعدت لازم برای در اختیار گذاشتن زمین این پایگاه فرهنگی در شهرهای اقلید، زرقان، بوانات، گراش و جهرم کار احداث چایخانه شروع شده و مراسم کلنگ زنی انجام شده است.

وی ادامه داد: در دو شهرستان زرقان و گراش

عملیات شناژ وبتن ریزی و احداث زیر ساخت آغاز شده و در حال اجرا و انجام است و با مدد امام رضا علیه السلام و کمک دیگر مسئولین شهرستانها این کار بزرگ هم همانند دیگر کارها در استان به انجام خواهد رسید و این بنای فرهنگی، شفاخانه ای برای همه ارادتمندان به حضرت ثامن الحجج (ع) و کانونی برای همه ی آرزومندان و دردمندان خواهد بود. با این کار برنامه های متنوع و زیبایی در جهت ترویج فرهنگ امام رضایی در جامعه ایجاد خواهد شد.

مورد بعد هم هدف از سرکشی و بازدید های میدانی، عرض خداقوت به عزیزان که با همت و فی سبیل الله و به جهت رضای الهی و نوکری امام رضا بی منت در این مسیر قدم بر می دارید، هست.

محمود هاشمی فرماندار کوهچنار نیز با خیر مقدم و خوش آمد گزارشی از سیمای فعالیت های خیرین در این شهرستان و ارادت مردم به حضرت ثامن الحجج (ع) بیان کرد و با اشاره به برخی ناهنجاری های اجتماعی خواستار توسعه آموزش ها و فرهنگ سازی و ترویج آن در جامعه شد.

رحمت الله خیاط شهردار کوهچنار نیز با اشاره به سابقه فرهنگی و انقلابی مردم کوهچنار و قرار داشتن این شهرستان در مسیر چند استان کشور بر لزوم بهره گیری از استعدادهای فرهنگی و اقتصادی و توسعه اشتغال در شهرستان تاکید کرد.

ادای احترام به قبورمطهر شهدای این شهرستان ، تشرف به زیارت امامزاده سید حسین شهرستان، بازدید از زمین محل احداث چایخانه امام رضا علیه السلام ، بازدید از کارگاه تولید زعفران که با همکاری کانون خدمت رضوی شهرستان در بحث اشتغالزایی ایجاد شده و در حال تولید است و با زدید از دو واحد زائرسرا ی امام رضا علیه السلام جهت مردم در سفر راهیان نور و مراسم اربعین و زیارت حرم امام رضا(ع) از برنامه های جنبی سفر مدیر کانون خدمت رضوی و همراهان به شهرستان کوهچنار بود.